ROC TOP Campus Start

Kleinschalig mbo met opleidingen op het gebied van dienstverlening, sport, verkoop en fietstechniek. Deze school is speciaal voor mbo-studenten op weg naar het halen van een eerste mbo diploma of startkwalificatie. Ze ontdekken waar hun talenten en ontwikkelpunten liggen, zowel op school als in de praktijk.

Opleidingsniveau

Mbo met opleidingen op niveau entree (1) en 2.

Werkplekleren

Je werkt in teamverband en doet ook werkzaamheden buiten je vakgebied met een sterke praktijkcomponent. Je krijgt een uitdagende stageplek met goede begeleiding.

Ligging en adres

Zit in Amsterdam-Oost, vlakbij het Amstelstation. Wibautstraat 135-139, 1097 DN Amsterdam. Op diverse andere locaties in Amsterdam zitten ook nog vestigingen voor deze specifieke doelgroep mbo-studenten met extra uitdagingen op leer- en/ of gedragsgebied waar je stage kunt lopen. Naast Start Regulier op de Wibautstraat zijn dat: Start Amsterdamse Plus Java (Javaplantsoen 19), Start Amsterdamse Plus Bolo (Bos en Lommerplein 154), Start Amsterdamse Plus De Eendracht (Bok de Korverweg 4) en Start Amsterdamse Plus Noord (NDSM-straat 1).  

Bereikbaarheid

Start Regulier is goed te bereiken met het openbaar vervoer (metro 51, 53, 54, tram 12, diverse bussen en treinen naar Station Amstel). Voor de overige locaties: raadpleeg je ov-app. Ook deze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.  
 

"Ontdekken waar jouw talenten en ontwikkelpunten liggen, zowel op school als in de praktijk. "