Stageplekken

Stagelopen bij Opleidingsschool De Dam

Volg je een lerarenopleiding aan de HvA (incl. ALO), VU of Breitner Academie dan kun je bij ons stagelopen. Dit werkplekleren is goed georganiseerd. Jaarlijks realiseren onze scholen leerwerkplekken voor meer dan 250 studenten van lerarenopleidingen, zowel eerste- als tweedegraads. Studenten beoordelen ons met hoge cijfers en zijn tevreden over de begeleiding die ze bij ons krijgen (Monitor Kwaliteitscholen 2021).

Opleidingsschool De Dam heeft een uitgebreid en divers aanbod van leerwerkplekken waar je stage kunt lopen. We hebben nu 23 scholen in of vlakbij Amsterdam en dat aantal groeit nog steeds. Bij ons heb je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in het voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo en gymnasium) en op het mbo (entree en niveau 2 tot en met 4). Je wordt bij ons goed begeleid door bekwame en enthousiaste werkplekbegeleiders en schoolopleiders.

Ons actuele stageaanbod

  • Studeer je aan de HvA (incl. ALO), kijk dan op Centuri voor ons actuele stageaanbod.
  • Studeer je aan de VU, neem dan contact op met het stagebureau van de VU voor ons actuele stageaanbod: stagebureau.ulo@vu.nl.
  • Studeer je aan de Breitner Academie, kijk dan op het intranet van de Breitner Academie voor ons actuele stageaanbod.
“Studenten beoordelen ons met hoge cijfers”

Stagelopen?

Je kunt ook altijd contact opnemen met de schoolopleider(s) van de school waar je graag stage zou willen lopen. Zie daarvoor de scholen die onder Opleidingsschool De Dam vallen.

En je instituutsopleider kan je ook meer vertellen over stagelopen bij Opleidingsschool De Dam.